Benno Diederiks

Aanbod

Waar je als executive ook staat in het leven, de coaching sessies van Benno Diederiks helpen je het beste uit jezelf te halen.

Maak een afspraak

EXECUTIVE COACHINGSTRAJECT

Online Trainingen bieden de gelegenheid om de stof eigen te maken wanneer het jou uitkomt. Waar en wanneer jij wilt. Toch gaat er niets boven een Master Executive Coach die met jou persoonlijk aan de slag gaat. Die je niet alleen op jouw ratio aanspreekt maar je ook laat ervaren wat het betekent wanneer jij een vervolgstap zet in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zowel zakelijk als privé.

Topposities

Als executive en je niet alleen verantwoordelijk voor jouw persoonlijk welbevinden maar ook voor dat van jouw team. Zowel op individueel niveau als het gezamelijk functioneren. Benno Diederiks laat je de coach in jezelf ontdekken.

Maak je Comeback

Vaak geheel onverwachts is hij daar, de tegenslag. Van een scheiding, een sterfgeval tot een ontslag. Het zal niemand bespaart blijven. Tijdens de Maak je Comeback coaching sessies krijg je de handvatten om hier mee om te gaan.

Jezelf opnieuw uitvinden

Wanneer je als executive merkt dat je vast bent gelopen in werk en privé is het hoog tijd voor een Master Executive Coach. Iemand die je coacht op weg naar de beste versie van jezelf. Die je ondersteunt bij het jezelf opnieuw uitvinden.

Ondernemers, Directie, Managers, Teamleiders & HRM

Het beste uit jezelf halen

Ontwikkelen

Eén van de kenmerken die nagenoeg alle executives met elkaar gemeen hebben is dat ze insteken op persoonlijke ontwikkeling. Die van henzelf en die van hun team. Door te blijven groeien ontstaan ongekende kansen en kan verder succes niet uitblijven.

Doorgroeien

In de universiteit van het leven ben je nooit uitgeleerd. Nooit volgroeid. Er liggen altijd en voor iedereen mooie kansen om door te groeien. Jezelf verder te ontwikkelen en daar zowel zakelijk als privé de vruchten van te plukken. Juist wanneer je dit samen met een Master Executive Coach aangaat.

Vitaliteit

“Zijn charisma, innemendheid en vakmanschap zorgden er voor dat ik vanaf het eerste moment geraakt werd.”

Marc Stoop

Benno Diederiks

De waarde van een goede Master Executive Coach

Je kunt alles leren tot je zelf het tegendeel bewezen hebt. Het betekent dat er eerst gekeken moet worden of de onvermoede mogelijkheden en interne hulpbronnen voor jouzelf tot je beschikking staan. Met deze bronnen en met jouw inzet lukt het je om te leren. Vrijheid = experiment (50%) en leren(50%). Echter zit er een addertje onder het gras: Je moet geloven dat het mogelijk is. Dit is essentieel
om ervoor te zorgen dat jouw ontwikkelingsproces op gang komt en niet stopt. De nadruk op inzet is
hier van belang.

Wat klanten over Benno zeggen

“Hij bereidt zijn zaken goed voor. Kwaliteit is zeer goed! Kortom: ik heb geweldig genoten, de tijd is voorbijgevlogen, en ik heb heel veel geleerd!!!”

FRANK VAN GULLIK

Stafmedewerker Beheer en exploitatie, Gemeente `s-Hertogenbosch

“Ik heb genoten van Benno zijn talent om te entertainen en het plezier dat hij daarin had. Zijn energie was meeslepend. Zijn hoge tempo van doceren en verbale snelheid prikkelde mij scherp te zijn en daagde mij uit meer uit mezelf te halen. Alhoewel dit soms confronterend was, heb ik het als positief ervaren.
Benno is een betrokken leermeester, met veel praktijkervaring, die goed in staat is relevante theorie kort en bondig uiteen te zetten.”

JOSE VAN DER VEEN

Studieadviseur, Universiteit Groningen

“Benno is zeer gedreven die met humor en gevoel voor zijn omgeving trainingen geeft. Hij speelt in op de behoefte in de groep, kijkt wat er leeft en welke vragen er zijn. Vervolgens stemt hij hier zijn lesstof op af.”

PAUL POELMANS

Risk Manager, APG Groep

JIJ BENT AAN ZET

Als coach faciliteert Benno mensen om zélf te leren en zich te blijven ontwikkelen

CONTACT

Van Loonstraat 15
5271 HE  SINT-MICHIELSGESTEL
Telefoon: 06 509 40 366

benno@dicta.nl

LINKEDIN

Nieuws, de laatste blogs, meer over Benno's opleiding en ervaring vind je op Linkedin:

Linkedin Button Benno Diederiks