Benno diederiks

Topposities

Executives die in een de meest uiteenlopende werkomgevingen zoeken naar optimale groei van talenten van hun medewerkers leren bij Benno Diederiks de rol van coach in zichzelf ontdekken en komen zo tot hun volle potentie.

Maak een afspraak

De executive als coach van zijn team

Als executive zul je leren waarnemen vanuit de individuele benadering van een medewerker om nadrukkelijker zicht te krijgen op zijn kansen en hindernissen. Door jezelf als een coach op te stellen en de denkstijlen van de individuen te herkennen ben je als executive in staat om die te vertalen naar een stijl die past bij het gehele team.

Een groeiplan voor het hele team

Tijdens de coachingssessies met Benno Diederiks leer jij bovendien als executive om de vertaalslag te maken van coaching op individueel niveau naar coaching van het team als geheel. Je leert de kennis over de ander toe te passen in een persoonlijk groeiplan zodat het individu én het team maar ook de organisatie als geheel er de vruchten van plukken. Voor het laten excelleren van mensen is ambitie, eigen regie en leiderschap nodig. Waarden, overtuigigen, spelregels, evaluatiewijze, doelen en stemmingen kunnen we programmeren en positief beinvloeden zodat deze in jouw voordeel cwerken.

 

Benno Diederiks

Mannen en vrouwen in Topposities

Een Master Executive Coach helpt je inzien welke niet-helpende gedachten je in stand houdt. Wat jou tegenhoudt om te herstellen van tegenslag. Door het omzetten van de niet-helpende gedachten in helpende gedachten en de eigen hulpbronnen aan te spreken. Door opzoek te gaan naar het verlangen dat er achter zit. Dat waar het leven je voor heeft uitgevonden.

Essentieel voor succes van een team

Er zijn een aantal voorwaarden essentieel voor het succes van een team:

  • Jezelf en elkaar in de juiste stemming brengen
  • Focus: Een individueel doel en een gezamelijk doel
  • De bereidheid om het voor elkaar te doen

Alleen hoe zorg je er nu voor als executive dat alle neuzen dezelfde kant uit staan? Het antwoord vind je in de combinatie van talentmanagement, teamcoaching en persoonlijke ontwikkeling.

Herkennen en erkennen van de 5 meest voorkomende frustraties

Het begint met het herkennen en erkennen van de 5 frustraties zoals de Amerikaan Patrick Lencioni deze omschrijft:

  1. Ontbreken van vertrouwen
  2. Angst voor conflict
  3. Gebrek aan toewijding
  4. Vermijden van verantwoordelijkheid
  5. Geen oog voor resultaat

In zijn coaching sessies helpt Benno Diederiks je deze om te zetten in helpende gedachten. Hij laat je zien hoe je contact kunt maken met de innerlijke hulpbronnen. Jouw persoonlijke kwaliteiten die je in staat stellen hier de gedachten en eigenschappen die niet werken om te zetten in gedachten en eigenschappen die jou succes opleveren.

Exeutives, Managers, HRM-medewerkers en medewerkers

Alles weer aan kunnen in het leven

Goed in je vel zitten

Een belangrijke voorwaarde is dat je goed in je vel komt te zitten. Maar hoe doe je dat? De Master Executive Coaching Methode van Benno Diederiks gaat uit van het natuurlijk potentieel. Het leert je gebruiken wat je al hebt. Je leert kansen te zien, juist bij tegenslag. Dat zorgt voor een vernieuwd levensgeluk. Eén van de belangrijste voorwaarden voor een comeback.

Doelstellingen

Als Master Executive Coach neemt Benno Diederiks je mee op reis naar de toekomst die voor je ligt. Hij zet, samen met jou, de dingen die niet werken om in doelstellingen. Iets om naartoe te werken. Door je contact te laten maken met de ‘oorspronkelijkheid’ in jou wakkert hij het verlangen aan om er (opnieuw) voor te gaan. Hij zet de deur open voor nieuwe opties en zet je aan tot daadkracht.

Topposities

“Een groep mensen die in een bedrijf samenwerkt, is iets voplstrekt anders dan een team.”

Patrick Lencioni

JOUW PERSOONLIJKE GROEI EN DIE VAN JOUW PERSONEEL

Waarom zou je er voor kiezen om geheel zelfstandig te excelleren terwijl je samen met een Master Executive Coach sneller groeit en ook duurzamer werkt aan een nieuwe toekomst met een grotere slagingskans? Benno Diederiks coacht leidinggevenden, HRM-medewerkers, ondernemers en zelfstandigen in hun persoonlijke groei en die van hun personeel.

Master Executive Coach

Als Coach is Benno een verbinder, een geruststeller en een realist maar ook een criticus en een vasthouder.  Opgeven is geen optie voor hem en als een schip bij zwaar weer loodst hij je door jouw persoonlijke hindernissen net zolang tot jij de regie weer in eigen hand hebt.

Voor wie?

Als trainer is Benno een man die goed onderbouwd en in heldere begrijpelijke taal de aansluiting met zijn publiek weet te vinden en hen zijn boodschap laat voelen. Zonder enige moeite schud hij de vele voorbeelden uit zijn succesvolle praktijk uit zijn mouw. Herkenbaar voor iedereen in moeilijk vaarwater.

Meerwaarde

Samen met Hans van Breukelen is Benno een geliefd spreker op de vele podia waar mensen samen komen die opzoek zijn naar een nieuw te varen koers. Van managers, executives en ondernemers tot HR-medewerkers. In ieders leven kan een situatie ontstaan waarin je je een zinkend schip waant.

Wat klanten over Benno zeggen

“Ik heb Benno ervaren als oprecht betrokken, alert en ‘snel’ luisterend, spiegelend waarbij hij ook confronterend kan zijn.

Hij helpt met het organiseren van gedachten die alle kanten in gaan. Hij zet mensen weer met twee benen in het ‘nu’!”

 

 

DESIREE MANK

UWV adviseur werkgeversdiensten

“In de coachingsgesprekken blijkt al snel dat Benno niet alleen zeer goede vragen stelt maar ook erg effectief doorvraagt. Dat hij met zijn vragen eerst de breedte in gaat om beeld, context en achtergrond helder te krijgen om daarna zeer effectief te versmallen en te kaderen zodat ikzelf optimaal voor mezelf de diepte in kan gaan om de mogelijke oplossing voor mijn vraagstuk helder te krijgen.

ALFRED VAN DE KAMP

Hoofd Bedrijfsbureau bij Werkzaak Rivierenland

“Benno is een positief ingesteld mens waar ik veel van geleerd heb. Het is een sympathieke persoonlijkheid die enthousiast is en weet te boeien. Zijn aanpak is goed omdat hij praktijk en theorie continue aan elkaar verbindt. Samengevat: op alle fronten is de kwaliteit van zijn dienstverlening zeer goed!”

LIANE KOELEWIJN

Teamleider Volwassenen en Programmamaker Bibliotheek Den Bosch e.o.

JIJ BENT AAN ZET

Als coach faciliteert Benno mensen om zélf te leren en zich te blijven ontwikkelen

CONTACT

Van Loonstraat 15
5271 HE  SINT-MICHIELSGESTEL
Telefoon: 06 509 40 366

benno@dicta.nl

LINKEDIN

Nieuws, de laatste blogs, meer over Benno's opleiding en ervaring vind je op Linkedin:

Linkedin Button Benno Diederiks