Contactformulier

Heb je vragen of op- en aanmerkingen? Of wil je graag een kennismakingsgesprek? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dat kan via het contactformulier onderaan deze pagina of door een e-mail te sturen naar benno@dicta.nl 

Contact Info

Adres

Van Loonstraat 15

5271 HE  SINT MICHIELSGESTEL

}

Bereikbaarheid

Maandag tot vrijdag:

10.00 – 16.00 uur

v

Contactgegevens

info@bennodiederiks.nl

06 509 40 366

Bel: 06 509 40 366

Ik hoor graag van jou

Mail: benno@dicta.nl 

Ik reageer binnen 24 uur

Contactformulier

Wat maakt Benno dé coach voor executives

Benno heeft ruim 20 jaar ervaring in het werken met executives. Hij weet als geen ander waardoor zij stagneren en hoe hij hen weer in hun volle kracht brengt zodat ze het maximale uit zichzelf halen zowel in hun persoonlijke ontwikkeling, op de werkvloer en als speler in een team.

Ik neem niet snel iets aan. Wat nu?

Mooi. Je staat daarin niet alleen. Veel van Benno’s klanten zijn mensen met jarenlange leidinggevende ervaring. Er was simpelweg niemand die hen op hun gedrag aansprak. Ze vragen Benno vaak of hij hen wel aankan. Het antwoord is ‘Ja!’. Benno werkt op een doortastende doch uiterst vriendelijke wijze met executives. Niet alleen als gedreven en ervaren coach maar ook als mens weet hij hen te raken en te stimuleren om onontgonnen gebieden in henzelf te ontwikkelen.

Is Benno ook in te zetten als trainer binnen een organisatie?

Ja, zeker! Benno geeft geregeld trainingen op maat waarin hij theorie en praktijk afwisselt en zijn kennis en ervaring toespitst op de vraag vanuit de organisatie en de deelnemers in de zaal. Deze trainingen worden erg lovend ontvangen.

Kan ik een lezing van Benno en Hans van Breukelen bijwonen?

Natuurlijk! Je bent van harte welkom bij een vele openbare lezingen van Hans van Breukelen samen met Benno Diederiks. Net als in de boeken die zijn samen hebben geschreven vullen zij elkaar in deze lezingen buitengewoon goed aan. Daarnaast zijn zij ook samen op verzoek te boeken voor een lezing. Hiervoor kun je contact opnemen via het contactformulier.

JIJ BENT AAN ZET

Als coach faciliteert Benno mensen om zélf te leren en zich te blijven ontwikkelen

CONTACT

Van Loonstraat 15
5271 HE  SINT-MICHIELSGESTEL
Telefoon: 06 509 40 366

benno@dicta.nl

LINKEDIN

Nieuws, de laatste blogs, meer over Benno's opleiding en ervaring vind je op Linkedin:

Linkedin Button Benno Diederiks