Coaching, Training en Advies in organisaties

COACHING, TRAINING en HR-ADVIES

in organisaties

Ontdek, ontwikkel en behoud het talent in uw bedrijf!

Dicta biedt training en advies rondom vier werkgebieden:

  • Ontwikkeling, behoud en doorstroom van talent
  • Interne loopbaanontwikkeling en reïntegratie
  • (Executive) Coaching on-the-job
  • HRM-training
Voor werkgevers

Dicta ontdekt de ruwe diamanten, coacht talent en traint uw organisatie om van dat talent werk te maken. Dat gebeurt via een heldere aanpak, waarbij vooral het handelen centraal staat.

Als allround opleider, trainer en coach laat oprichter Benno Diederiks mensen het beste uit zichzelf halen door ze in contact te brengen met hun eigen mogelijkheden. Maar ook aan de organisatiekant levert hij resultaat: hoe creëer je de beste ondersteuning, zodat je medewerkers aan je bindt en zij blijven groeien?

Maatwerk

Benno Diederiks smeedt inhoud, vorm, interactie en proces naadloos aan elkaar. Maatwerk is zijn kwaliteit. Er is continu afstemming en communicatie met deelnemers en opdrachtgever over de inhoud en voortgang van een coaching- of opleidingstraject.

Zo houdt hij iedereen scherp en kan hij snel schakelen naar leervragen die zich onverwacht aandienen. Want een leerproces is nooit statisch of voorspelbaar. En omdat Benno vindt dat leren ook leuk moet zijn, gebruikt hij humor en onverwachte inzichten om mensen in beweging te brengen en te laten groeien.

Vul het contactformulier in op deze pagina voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuw boek: Mentaal winnen

“Opmerkelijk dat Benno veel ‘inside information’ van mijn bedrijf meteen snapte. Daardoor voelde ik dat hij mijn leerproces precies begreep. Uitstekend!”

ERIKA ANGHEL
Adviseur werkgeversdiensten, Werkcoach, UWV Leiden

Portfolio algemeen

Lezing (1,5 uur)

Een interactieve voordracht over daadkrachtige en op maakbaarheid ingestelde mindsets. Met aansprekende voorbeelden en praktische handvatten. Geen voorkennis vereist.

Masterclass (4 uur)

Workshop-vorm van Benno met ex-Oranjekeeper Hans van Breukelen, waarin je hernieuwd zelfinzicht in je vakmanschap, authenticiteit en drijfveren krijgt, zodat je direct de eerste stappen zet naar meer regie in je (werkende) leven.

Boek: Mentaal winnen

In dit nieuwe boek beschrijft Benno Diederiks hoe HR-managers samen met hun medewerker kunnen bouwen aan duurzame inzetbaarheid.

Het boek kan gelezen worden door de individuele medewerker. Desgewenst is verdieping beschikbaar voor de (HR-)manager die met het gedachtegoed aan de slag wil gaan.

Inkijken en bestellen kan op managementboek

ERVAREN, DAADKRACHTIG

Benno Diederiks

Benno Diederiks heeft meer dan 25 jaar ervaring in (executive) coaching, het trainen van coaches en het opleiden van HR-managers.

Als nuchtere Brabander uit een zeemansfamilie werkt hij pragmatisch, met veel empathie, en daagt mensen uit met humor. Hij is sterk resultaatgericht en weet soms in één dag al een doorbraak te realiseren.

 

Benno Diederiks 2021

PARTNER UWV

Dicta is samenwerkingspartner van het UWV bij de inzet van reïntegratietrajecten.

PARTNER DE BAAK

Dicta is samenwerkingspartner met trainingsinstituut voor persoonlijk leiderschap De Baak.

HOOGSTE ACCREDITATIE

Benno is Master Practioner (EMCC NOBCO), de hoogste accreditatie van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Hij is ook geaccrediteerd coach supervisor.

AAN­BEVELINGEN

Geeft handvatten aan elk leidinggevende en HR-afdelingen in organisaties die aan vitality, employability en workability van hun medewekers werken.

SIMONE BEKS-KRÖPLIN, director Finance & IT, AB Mauri

Met zijn jarenlange ervaring en no-nonsense aanpak heeft hij me kunnen helpen met waardevolle inzichten.
STEFAN MATENA, product owner, A.S. Watson Benelux

Benno weet aan te sluiten en de juiste snaar te raken bij een heel diverse doelgroep: van professionals tot managers, van directieleden tot ondernemers.

MELANIE DRAGT en ANNEKE NIJENHUIS, De Baak Coaching

CONTACT

Kennismakingsgesprek boeken
Met het formulier hieronder kun je een aanvraag indienen voor een coachingstraject, inspiratiesessie, adviestraject, teamcoaching-sessie of lezing. Vul de gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. De coachingsessies worden vooraf gegaan door een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De sessies worden in overleg met jou ingevuld op basis van de specifieke behoeften van je organisatie.
BENNO DIEDERIKS

BENNO DIEDERIKS

Executive coach, Comeback coach

 

Gebouw Novalis
Industrieweg 9C
5262 GJ  VUGHT
Telefoon: 06 509 40 366
Email: info@bennodiederiks.nl