DIENSTEN

Waar je ook in het leven staat als executive, een aantal coachingsessies met mij helpen je het beste uit jezelf te halen.

EXECUTIVE COACHING

Wat het is

Tijdens Executive Coaching word je als leidinggevende met grote verantwoordelijkheden binnen een organisatie gecoacht om het beste uit jezelf halen. Ik zet hierbij een groot aantal coaching­technieken in waarmee het vooraf overeengekomen resultaat snel kan worden behaald.

Executive Coaching is een van de meest effectieve manieren om je verder te ontwikkelen in je carrière. Het is de meest directe manier van groei voor jezelf én voor de organisatie waarvoor jij je inzet.

Vormen

1 Persoonlijk traject, privé

Je maakt in samenspraak een plan over de gewenste doelen en thema’s. Gaandeweg wordt de effectiviteit van het traject geëvalueerd en getoetst.

 

2 Persoonlijk halfjaartraject, in-company

Dit traject zul je doorgaans op verzoek van, of in samenspraak met, HRM of P&O opstarten. Zij zullen als derde partij een rol spelen in het proces. Ik ben echter altijd in laatste instantie verantwoordelijk voor jouw passende persoonlijke ontwikkeling.

 

3 Online training, naar believen te bekijken

Op SPEAKRS.nl vind je mij onder meer dan 100 bekende sprekers en trainers die jou en je medewerkers de kennis en inspiratie geven om de volgende stap te zetten.

 

COMEBACK COACHING

Wat het is

Comeback Coaching helpt je inzien wat je tegenhoudt om te herstellen van tegenslag. Welke niet-helpende gedachten houd je onbewust in stand? Ik help je je eigen hulpbronnen weer te vinden en aan te spreken. Door op zoek te gaan naar het oorspronkelijke verlangen dat je zo ver bracht. Of door te gaan vormgeven waar je onbewust al zo lang naar toe groeide.

Partner UWV Inkoopkader

Ik en mijn collega Hans van Breukelen zijn officiële partners van het UWV Inkoopkader. UWV-kandidaten kunnen zich bij ons melden voor groepcoaching, werkfit en activering. Voor meer informatie, stuur direct een email: info -at- bennodiederiks.nl

 

 

 

Vormen

1 Gratis sessie

Een uur lange, online sessie met mij. Ik kan snel in kaart brengen waar de deuren naar jouw vernieuwing zitten!

 

2 Inspiratiesessie Maak je Comeback

Een dagsessie met mij en Hans van Breukelen, gericht op (HRM-) managers. Wat kan de Comeback-methode doen voor medewerkers, teams en je organisatie?

 

3 Training

Op maat gemaakte in-house training. Vorm en duur nader overeen te komen.

 

4 Coachingstraject

Ook Comeback-coaching kan een persoonlijke traject zijn. Hans van Breukelen vertelt erover in het boek Maak je Comeback.

 

AAN­BEVELINGEN

Benno laat je niet weg komen met een half antwoord, wel vertrekken met inzichten. Hij heeft het lef om net even wat verder door te vragen, dingen op scherp te zetten, waarmee hij je weet te activeren zodat je met nieuwe inzichten zelf verder kunt.
IRIS NAGELHOUT

Adviseur-Psycholoog

Ik heb Benno leren kennen als een echte coachingsdeskundige. Zijn manier van coachen is erg praktisch, interactief en effectief. Ook creëert hij een veilige leeromgeving waar je fouten durft te maken en dat is erg prettig.
ALFRED VAN DE KAMP

Hoofd bedrijfsbureau, Werkzaak Rivierenland

Benno is een zeer gedreven spreker die met humor en gevoel voor zijn omgeving trainingen geeft. Hij speelt goed in op de behoefte in de groep, kijkt wat er leeft en welke vragen er zijn. Vervolgens stemt hij hier zijn lesstof op af.
PAUL POELMANS

Risk Manager, APG Groep

Maak je Comeback

Inspiratie­sessie met

Hans van Breukelen

Met Hans van Breukelen publiceerde ik vier boeken. Ook geven we inspiratiesessies en trainingen waarbij het persoonlijke verhaal van Hans als voormalig topkeeper en de theorie achter de Comeback-methode op een levendige en inspirerende manier worden afgewisseld. Samen geven we je alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen of jezelf door middel van Mentale Innovatie opnieuw uit te vinden.

 

Benno Diederiks Hans van Breukelen

‘Wat wil je nog?’ Dat is een van de eerste vragen die Benno mij stelde.
Met het vinden van antwoorden op die vragen vond ik ook mezelf terug.

HANS VAN BREUKELEN OVER DE COMEBACK-METHODE
Kennismakingsgesprek boeken
Met het formulier hieronder kun je een aanvraag indienen voor een coachingstraject, inspiratiesessie, adviestraject, teamcoaching-sessie of lezing. Vul de gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. De coachingsessies worden vooraf gegaan door een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De sessies worden in overleg met jou ingevuld op basis van de specifieke behoeften van je organisatie.

JIJ BENT AAN ZET

Als coach faciliteert Benno mensen om zélf te leren en zich te blijven ontwikkelen

CONTACT

Gebouw Novalis
Industrieweg 9C

5262 GJ  VUGHT
Telefoon: 06 509 40 366
Email: info@bennodiederiks.nl

LINKEDIN

Nieuws, de laatste blogs en meer over Benno’s opleiding en ervaring vind je op Linkedin:

 

Linkedin Button Benno Diederiks