DIENSTEN

Waar je ook in het leven staat als executive, de coachingsessies van Benno helpen je het beste uit jezelf te halen.

In vogelvlucht

Executive Coaching

Halfjaartraject, persoonlijk traject, online training… Benno biedt begeleiding bij de groei van jouw leiderschap

Comeback Coaching

Al vanaf vier bijeenkomsten kun je Benno inboeken om een Comeback-traject werkbaar te maken

Team Coaching

Een groep mensen die samenwerken is nog lang geen Team: Benno helpt je de cultuur en de prestaties verbeteren

Presentaties

In-house training, inspiratiesessie, lezingen en meer. Benno werkt vaak samen met Hans van Breukelen

 

EXECUTIVE COACHING

Wat het is

Tijdens Executive Coaching word je als leidinggevende met grote verantwoordelijkheden binnen een organisatie gecoacht om het beste uit jezelf halen. Benno zet hierbij een groot aantal coaching­technieken in waarmee het vooraf overeengekomen resultaat snel kan worden behaald.

Executive Coaching is een van de meest effectieve manieren om je verder te ontwikkelen in je carrière. Het is de meest directe manier van groei voor jezelf én voor de organisatie waarvoor jij je inzet.

Vormen

1 Persoonlijk traject, privé

Je maakt in samenspraak een plan over de gewenste doelen en thema’s. Gaandeweg wordt de effectiviteit van het traject geëvalueerd en getoetst.

 

2 Persoonlijk halfjaartraject, in-company

Dit traject zul je doorgaans op verzoek van, of in samenspraak met, HRM of P&O opstarten. Zij zullen als derde partij een rol spelen in het proces. Benno is echter altijd in laatste instantie verantwoordelijk voor jouw passende persoonlijke ontwikkeling.

 

3 Online training, naar believen te bekijken

Op SPEAKRS.nl vind je mij onder meer dan 100 bekende sprekers en trainers die jou en je medewerkers de kennis en inspiratie geven om de volgende stap te zetten.

 

COMEBACK COACHING

Wat het is

Comeback Coaching helpt je inzien wat je tegenhoudt om te herstellen van tegenslag. Welke niet-helpende gedachten houd je onbewust in stand? Benno helpt je je eigen hulpbronnen weer te vinden en aan te spreken. Door op zoek te gaan naar het oorspronkelijke verlangen dat je zo ver bracht. Of door te gaan vormgeven waar je onbewust al zo lang naar toe groeide.

Partner UWV Inkoopkader

Benno en zijn collega Hans van Breukelen zijn officiële partners van het UWV Inkoopkader. UWV-kandidaten kunnen zich bij ons melden voor groepcoaching, werkfit en activering. Voor meer informatie, stuur direct een mail aan Benno: info -at- bennodiederiks.nl

 

 

 

Vormen

1 Gratis sessie

Een uur lange, online sessie met Benno. Hij kan snel in kaart brengen waar de deuren naar jouw vernieuwing zitten!

 

2 Inspiratiesessie Maak je Comeback

Een dagsessie met Benno en Hans van Breukelen, gericht op (HRM-) managers. Wat kan de Comeback-methode doen voor medewerkers, teams en je organisatie?

 

3 Training

Op maat gemaakte in-house training. Vorm en duur nader overeen te komen.

 

4 Coachingstraject

Ook Comeback-coaching kan een persoonlijke traject zijn. Hans van Breukelen vertelt erover in het boek Maak je Comeback.

 

AAN­BEVELINGEN

Benno laat je niet weg komen met een half antwoord, wel vertrekken met inzichten. Hij heeft het lef om net even wat verder door te vragen, dingen op scherp te zetten, waarmee hij je weet te activeren zodat je met nieuwe inzichten zelf verder kunt.

IRIS NAGELHOUT

Adviseur-Psycholoog

Ik heb Benno leren kennen als een echte coachingsdeskundige. Zijn manier van coachen is erg praktisch, interactief en effectief. Ook creëert hij een veilige leeromgeving waar je fouten durft te maken en dat is erg prettig.

ALFRED VAN DE KAMP

Hoofd bedrijfsbureau, Werkzaak Rivierenland

Benno is een zeer gedreven spreker die met humor en gevoel voor zijn omgeving trainingen geeft. Hij speelt goed in op de behoefte in de groep, kijkt wat er leeft en welke vragen er zijn. Vervolgens stemt hij hier zijn lesstof op af.

PAUL POELMANS

Risk Manager, APG Groep

Maak je Comeback

Inspiratie­sessie met

Hans van Breukelen

Met Hans van Breukelen schreef Benno vier boeken. Ook geven ze inspiratiesessies en trainingen waarbij het persoonlijke verhaal van voormalig topkeeper Hans van Breukelen en de theorie achter de Comeback-methode op een levendige en inspirerende manier worden afgewisseld. Samen geven ze je alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen of jezelf door middel van Mentale Innovatie opnieuw uit te vinden.

 

‘Wat wil je nog?’ Dat is een van de eerste vragen die Benno mij stelde.
Met het vinden van antwoorden op die vragen vond ik ook mezelf terug. Dat betekent dat ik mezelf was kwijtgeraakt.

HANS VAN BREUKELEN OVER DE COMEBACK-METHODE

TEAM COACHING

Wat het is

Hoe zorg je ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan? Het antwoord ligt in een combinatie van talent management, teamcoaching en persoonlijke ontwikkeling. Denk maar aan een voetbalteam: als de persoonlijke talenten en groeitrajecten in lijn zijn met de individuele posities en het overall teamdoel, ben je klaar voor grootse resultaten!

Vormen

1 Inspiratiesessie (in voorbereiding)

Een dagsessie met Benno en Hans van Breukelen, gericht op teams en hun managers. Hoe kom je van de Ik naar de Wij? Hoe zet je een ieders talenten optimaal in, voor het persoonlijk, team- en bedrijfsresultaat?

 

2 Coachingtraject, in-company

Een traject gericht op bedrijfs- of teamcultuur, het creëren van een gezamenlijk doel met inzet van een ieders talenten. Wie is jouw verdediger, wie is jouw aanvaller? Staat iedereen op de juiste positie?

Overige presentaties

Talent, groei, organisaties

Naast de bovenstaande individuele of in-company trajecten geeft Benno ook lezingen, eendags seminars en presentaties over coaching, talentontwikkeling, persoonlijke groei en HRM- en organisatiespecifieke issues.

Een deel van deze presentaties doet hij in samenwerking met Hans van Breukelen.

 

Actuele presentaties

1 Inspiratiesessie Maak je Comeback

Een dagsessie met Benno en Hans van Breukelen, gericht op (HRM-) managers. Wat kan de Comeback-methode doen voor medewerkers, teams en je organisatie?

2 Inspiratiesessie Mentale Innovatie (in voorbereiding)

Het laatste nieuws over het traject van Mentale Innovatie, inclusief de sessie, vind je op mentaleinnovatie.nl

JIJ BENT AAN ZET

Als coach faciliteert Benno mensen om zélf te leren en zich te blijven ontwikkelen

CONTACT

Van Loonstraat 15
5271 HE  SINT-MICHIELSGESTEL
Telefoon: 06 509 40 366
Email: info@bennodiederiks.nl

LINKEDIN

Nieuws, de laatste blogs en meer over Benno’s opleiding en ervaring vind je op Linkedin:

 

Linkedin Button Benno Diederiks