Benno Diederiks

Master Executive Coach

Benno Diederiks coacht ruim 21 jaar leiders en managers aan de top. Als geen ander weet hij in no-time het beste uit hen te halen. Professioneel en op persoonlijk vlak. Dat zie je terug in hun prestaties.

Maak een afspraak

De kracht van mentale innovatie

Benno Diederiks:

“Wat je in praktijk ziet is dat innovatie niet alleen technische aspecten heeft. Innovatie is meestal niet iets nieuws uitvinden. Het is doorgaans vooral nieuwe kennis toepassen. Nieuw gedrag vertonen. Nieuwe mogelijkheden zien. Daar is inzicht, durf en autoriteit voor nodig. Tijdens de Master Executive Coaching- sessies richten we ons dan ook op mentale innovatie: Wat heb je nodig om je te ontwikkelen, te groeien, te leren, en een steeds betere versie van jezelf te worden binnen jouw eigen vakgebied?”

Benno Diederiks

De waarde van een goede Master Executive Coach

Master Executive Coaching is één van de meest effectieve manieren om je zakelijk verder te ontwikkelen. Het is de meest directe manier van groei voor jezelf én de organisatie waarvoor jij je inzet.

Snel tot resultaat komen

Wanneer je jouw kostbare tijd steekt in Master Executive Coaching verwacht je ook resultaat. Benno Diederiks is een gedreven executive coach die snel tot resultaat komt door:

  • Het aanwakkeren van intrinsieke verlangens
  • Het ontdekken en verkennen van de nieuwe mogelijkheden
  • Het komen tot daadkracht, gevoelskracht en denkkracht
  • Het ontwikkelen van authentiek leiderschap
  • Het uitstippelen van een toekomstvisie
  • Het uitzetten van een ontwikkelingsstrategie
  • Het verbeteren van de zakelijke relaties
  • Het (her)vinden van een verbeterde work-life balans

Ondernemers, Directie, Managers, Teamleiders & HRM

Het beste uit jezelf halen

Ontwikkelen

Als executive word je keer op keer aangesproken op jouw persoonlijke leiderschapsvaardigheden. Het blijven ontwikkelen ervan is dan ook van crusiaal belang. Als criticus, verbinder, planmaker en strateeg houdt Benno Diederiks je bij de les en weet als geen ander hoe jij jouw succesen behaalt. Door een nieuwe strategie te ontwikkelen creëer je samen de toekomst waarin jij het best floreert.

Doorgroeien

Stil staan is achteruitgang, wordt vaak gezegd. Dat geldt zeker voor executives aan de top in een leiderschapspositie. Benno Diederiks laat je ontdekken en ervaren hoe jij jezelf steeds opnieuw kunt uitvinden waardoor je de toppositie bekleedt die het beste bij jou past. Waarin jij het meest effectief bent. Of je nu klaar bent voor een Comeback of toe bent aan de volgende stap in jouw carriere.

Vitaliteit

“Zijn charisma, innemendheid en vakmanschap zorgden ervoor dat ik vanaf het eerste moment geraakt werd.”

Marc Stoop

Haal het maximale uit jezelf

Als executive houd je van uitdagingen. Het heeft je gemaakt tot wie je nu bent. Maar het is soms ook een never ending rollercoaster. Dat is het moment waarop je wel een kritisch klankbord kunt gebruiken. Iemand die je laat zien hoe je kunt vernieuwen, verbeteren, versterken wat je hebt en loslaten wat remt. Benno Diederiks is zo’n klankbord. Met ruim 21 jaar ervaring in het coachen van executives weet hij als geen ander waar jij als executive tegenaan loopt. Hij helpt je sterker te worden door een interne kracht te ontwikkelen van waaruit je vol zelfkennis, vertrouwen en energie de volgende stap in jouw carriëre maakt. Hij is een gesprekpartner die je steunt in jouw leiderschap en helpt groeien om zo het maximale uit jezelf te halen.

 

Willen

Verandering in gedrag wordt pas reëel wanneer iemand daadwerkelijk wil veranderen en de stappen zet die daarvoor nodig zijn. De voordelen van het nieuwe gedrag wegen dan zwaarder dan de nadelen.

Kunnen

Verandering moet je (aan)kunnen. Door kennis te hebben van de wijze waarop het nieuwe gedrag kan worden volgehouden, lukt het beter om niet in oude gewoontes terug te vallen. Alleen dan is een verandering blijvend.

Durven

Vervolgens komt het erop aan dat je de verandering ook echt in de praktijk gaat brengen. Daarbij moeten onvoorziene problemen en tegenslagen worden overwonnen. Dat je je niet laat afleiden. Maar hoe doe je dat?

Mogen

Uiteindelijk zul je zien dat het nieuwe aangepaste gedrag een tweede natuur wordt. Dat het in jouw levenspatroon wordt
verweven. Alleen door positieve resultaten en support door de omgeving houd je het ook vol.

EXECUTIVE COACH

De vraag naar een ervaren Master Executive Coach groeit. Steeds meer leiders, managers en ondernemers gaan met een Master Executive Coach in zee. De resultaten liegen er niet om. De thema’s waaraan wordt gewerkt zijn heel divers. Van de vraagstukken waar de leider mee worstelt tot het verlangen specifieke doelstellingen te behalen. Van het maken van een Comeback tot het jezelf opnieuw uitvinden. Het bereiken van een positie aan de top tot hetontwikkelen van vaardigheden. Door te werken aan de persoonlijke en zakelijke vaardigheden. In het belang van de organistie maar in lijn met de persoonlijke doelstellingen.

Master Executive Coaching?

Een Master Executive Coach begeleidt en ondersteunt het ontwikkelproces van top managers, leidinggevenden en ondernemers. Door jouw persoonlijke motivatie te onderzoeken en maximaal in te zetten maak je met een Master Executive Coach de groei die je eerder niet voor mogelijk hield.

Wie is Benno Diederiks?

Met Benno Diederiks is Nederland een Master Executive Coaches rijker. De rij aan (bekende) executives die zich door hem liet coachen is eindeloos. Samen met zijn klant ontwikkelt Benno een ‘doorbraakgedachte’ die de basis vormt van de verdere ontwikkeling. Belemmerende overtuigingen worden vervangen en er wordt een nieuw plan opgesteld.

Wat is de aanpak van Benno?

Tijdens de coachingssessies met Benno ga je op zoek naar een nieuw perspectief. Niet-helpende gedachten worden omgezet in heldende gedachten. De eigen hulpbronnen worden zo aangesproken. Het intrinsieke verlangen wordt versterkt en in lijn gebracht met de doelstellingen die nodig zijn binnen de organistaie waardoor jij de regie hebt.

Wat klanten over Benno zeggen

“Benno is als coach enthousiast en staat er met veel energie. Hij is snel van begrip en haakt adequaat in op mijn vragen. Als vanzelf deel ik ongedwongen mijn ervaringen met Benno. Opvolgend geeft Benno ook richting door mij in beweging te krijgen op een ontspannen manier.

Het tempo van Benno is voor mij een uitdaging en hij heeft een goede kijk op mijn vraag en situatie. Benno  “slaat de spijker op zijn kop” met zijn feedback. Prima gekozen wisselwerking van diverse coachstijlen tussen Benno en mij.”

PETER DINGEN

Teammanager Technische Expertise

“Benno is een bewonderingswaardige professional coach. Benno is een inspirerende professional en wist me de eerste dag al snel gemotiveerd te krijgen. Zijn stijl is duidelijk en mensgericht. Benno maakt echt contact. Motiverend door positieve ervaring & inzicht in je zelf door goede positieve feedback. Benno wist me positief uit te dagen in mijn individuele leerpunten met daaraan gekoppeld duidelijke acties.

Ik kijk met heel veel plezier terug op mijn traject met Benno! Dit was voor mij een zeer motiverende ervaring!”

AD SPELT

Senior Network & Security Architect

“Benno Diederiks was op zaterdag 12 januari te gast om meer te vertellen over zijn boek  Maak je comeback waarin Hans van Breukelen centraal staat. De interactieve lezing werd erg goed ontvangen door de bezoekers, respons en persoonlijke verhalen werden verteld. Het was voor een ieder een waardevolle middag waarbij tegenslagen omgevormd werden tot een positieve kijk en dit op persoonlijk niveau Vol van herkenning en met inspiratie werd de middag afgesloten.”

EVELIEN HOLSTER

Teamleider Volwassenen en Programmamaker Bibliotheek Den Bosch e.o.

JIJ BENT AAN ZET

Als coach faciliteert Benno mensen om zélf te leren en zich te blijven ontwikkelen

CONTACT

Van Loonstraat 15
5271 HE  SINT-MICHIELSGESTEL
Telefoon: 06 509 40 366

benno@dicta.nl

LINKEDIN

Nieuws, de laatste blogs, meer over Benno's opleiding en ervaring vind je op Linkedin:

Linkedin Button Benno Diederiks