Publicaties van Benno Diederiks

Boeken

Hans van Breukelen, Bas Kodden en Benno Diederiks

Mentale Innovatie

Beweeg naar een leven zonder beperkingen

Mentale innovatie is het vermogen om flexibel te zijn en gebruik te maken van het onverwachte, zodat je veranderingen en uitdagingen aangaat en inzet voor je zelfontwikkeling. Er zit een passieve en een actieve component aan: openstaan voor wat het leven je brengt vereist een bepaalde openheid, ontvankelijkheid (dat zou je passief kunnen noemen), gepaard met slagvaardigheid (dat is de actieve component). Als zich iets nieuws op je pad voordoet, kun je het omzeilen, overwinnen, gebruiken of eigen maken, maar in alle gevallen heb je een bepaalde mate van doorzettingsvermogen nodig. Een enkele keer zoek je zelfs doelbewust nieuw paden op, omdat je
daar behoefte aan hebt. Dit bedoelen we met de actieve component.

Hans van Breukelen & Benno Diederiks

Maak je Comeback

Vind jezelf opnieuw uit na een tegenslag

Voel jij je uitgerangeerd of heb je geen controle over de tegenslag die jou is overkomen? Maak je comeback geeft je alle tools om deze tegenslag om te zetten in nieuwe kansen. Het verhaal van Hans van Breukelen loopt als een rode draad door dit boek maar het is executive coach Benno Diederiks die je de handvatten aanreikt. Die je leert om risico’s te nemen, keuzes te maken en je de regie over je eigen leven leert nemen.

Best verkochte boek van 2019

Op Managementboek.nl

Benno Diederiks, Hans van Breukelen en Rini Stoutjesdijk

Topposities

Een individuele benadering van teamsucces

Het boek Topposities geeft een individuele benadering van teamsucces met het doel om een team te vormen waarin ruimte voor persoonlijke talenten en de groei ervan centraal staat. Een goed team begint met de individuele benadering van elke speler. Gespiegeld aan de metafoor van een voetbalteam. 

Hans van Breukelen, Benno Diederiks e.a.

De toekomst begint nu

Wat als ons lijf ook mee mag beslissen

Steeds meer mensen en organisaties zijn op zoek naar werk met meer betekenis, andere manieren van samenwerken en maatschappelijke doelstellingen naast de financiële. In deze essaybundel delen negen auteurs hun zoektocht naar een andere toekomst.

Hans van Breukelen en Benno Diederiks vertellen hoe mensen en organisaties tegenslagen kunnen inzetten om nieuwe vaardigheden te leren. 

Wie schrijft die blijft

Quotes

Comeback

“Ik heb zelf ervaren dat het werkt: het maakte van mijn leven metbeperkingen een leven zonder beperkingen. Ik formuleerde nieuwe doelen, ontwikkelde nieuwe vermogens. Maar belangrijker nog zijn de vele kinderen en volwassenen die we helpen met de Foundation: dat zij elke dag weer kunnen ervaren dat ze meerkunnen dan ze denken en daaruit nieuwe moed, energie en een nieuw perspectief weten te halen–dat is me meer waard dan welke medaille ook.”

Bibian Mentel in boek Mentale Innovatie

Topposities

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin nec eros ut libero laoreet sollicitudin. Suspendisse sit amet scelerisque mauris, in tincidunt sem. Nunc elit turpis, interdum sit amet purus at, tempor dictum diam.”

Duurzame inzetbaarheid

“Zijn charisma, innemendheid en vakmanschap zorgden er voor dat ik vanaf het eerste moment geraakt werd.”

Marc Stoop

BOEK KOPEN?

De boeken van Benno Diederiks zijn te koop via de reguliere boekhandel of online via onderstaande links. Wil je 20 exemplaren of meer bestellen, neem dan contact op met Benno Diederiks.

Managementboek.nl

Wist je dat Benno Diederiks en Hans van Breukelen met hun boek Maak je Comeback wel 84 dagen op nummer 1 hebben gestaan in Maganementboek.nl? Je vind alle boeken van Benno via onderstaande link.

Bol.com

De boeken van Benno Diederiks en Hans van Breukelen zijn ook te koop bij Bol.com Hier vind je van hun eerste boek, Topposities, bovendien het boek als e-book terug. Zo kun je het gemakkelijk lezen op tablet of e-reader.

Overige boekhandel

Wanneer de boekwinkels straks weer open zijn kun je de boeken van Benno Diederiks en Hans van Breukelen ook via de lokale boekhandel kopen en bestellen. Zo steun je het behoud van boekhandels.

JIJ BENT AAN ZET

Als coach faciliteert Benno mensen om zélf te leren en zich te blijven ontwikkelen

CONTACT

Van Loonstraat 15
5271 HE  SINT-MICHIELSGESTEL
Telefoon: 06 509 40 366

benno@dicta.nl

LINKEDIN

Nieuws, de laatste blogs, meer over Benno's opleiding en ervaring vind je op Linkedin:

Linkedin Button Benno Diederiks