Master Executive Coach

Wat is de aanpak van benno?

Als adviseur staat Benno naast jou, als Comebackcoach achter jou en als Master Executive Coach voor jou. Als een pitbull bijt Benno zich er in vast om van jou de beste versie van jezelf te maken.

Maak een afspraak

Benno Diederiks

De waarde van een goede Master Executive Coach

Een Master Executive Coach helpt je inzien welke niet-helpende gedachten jij in stand houdt. Wat jou tegenhoudt om te herstellen van jouw tegenval. Door het omzetten van de niet-helpende gedachten in helpende gedachten en de eigen hulpbronnen aan te spreken. Door opzoek te gaan naar het verlangen dat er achter zit. Dat waar het leven je voor heeft uitgevonden.

Wat vraagt dat van mij als coachee?

Een coachingstraject vraagt de volgende benodigde competenties van jou:

  • Dat je het verlangen hebt te groeien en jezelf te ontwikkelen
  • Dat je het voorstellingsvermogen bezit dat er meer mogelijk is
  • Dat je liever een nieuwe en onbekende weg kiest dan het begaande pad
  • Dat je open staat voor andere invalshoeken
  • Dat jij je durft vast te houden aan jouw ideeën 
  • Dat je geïnteresseerd bent in de wereld om je heen 
  • Dat je een tikje eigenwijs bent

Ondernemers, Directie, Managers, Teamleiders & HRM

Van confronteren tot in je kracht zetten

Goed in je vel zitten

Een belangrijke voorwaarde om te herstellen van een tegenval is dat je weer goed in je vel komt te zitten. Maar hoe doe je dat? De Maak je Comeback Methode van Benno Diederiks gaat uit van het natuurlijk potentieel. Het leert je hergebruiken wat je al hebt. Je leert kansen te blijven zien, juist bij tegenslag. Dat zorgt voor een vernieuwd levensgeluk. Eén van de belangrijste voorwaarden voor een comeback.

Doelstellingen

Als Comeback Coach haalt Benno Diederiks je uit de kuil waarin je gevallen bent en neemt je mee op reis naar de toekomst die voor je ligt. Hij zet, samen met jou, de dingen die niet werken om in doelstellingen. Iets om naartoe te werken. Door je contact te laten maken met de ‘oorspronkelijkheid’ in jou wakkert hij het verlangen aan om er opnieuw voor te gaan. Hij zet de deur open voor nieuwe opties en zet je aan tot daadkracht. 

Vitaliteit

“Benno is iemand die snel schakelt en anderen, onafhankelijk van het werk- en denkniveau, op een prettige manier kan confronteren met het eigen gedrag.”

Marc Stoop

HOE JIJ SNELLER GROEIT

Waarom zou je er voor kiezen om de uitdagingen die jij als executiveert geheel zelfstandig aan te gaan terwijl je samen met een Master Executive Coach sneller groeit en ook duurzamer werkt aan een nieuwe toekomst met een grotere slagingskans? Benno Diederiks ontwikkelde de Maak je Comeback Methode en heeft zich bovendien gespecialiseerd in het coachen van executives. Hij trekt samen met Hans van Breukelen het hele land door om leidinggevenden, HRM-medewerkers, ondernemers en zelfstandigen te coachen in hun persoonlijke groei en die van hun personeel. Ook wanneer je niet door tegenslag werd geveld een ervaring voor het leven.

Wat is Master Executive Coaching?

Als Coach is Benno een verbinder, een geruststeller en een realist maar ook een criticus en een vasthouder.  Opgeven is geen optie voor hem en als een schip bij zwaar weer loodst hij je door jouw persoonlijke hindernissen net zolang tot jij de regie weer in eigen hand hebt.

Wie is Benno Diederiks?

Als trainer is Benno een man die goed onderbouwd en in heldere begrijpelijke taal de aansluiting met zijn publiek weet te vinden en hen zijn boodschap laat voelen. Zonder enige moeite schud hij de vele voorbeelden uit zijn succesvolle praktijk uit zijn mouw. Herkenbaar voor iedereen in moeilijk vaarwater.

Voor wie is het van waarde?

Samen met Hans van Breukelen is Benno een geliefd spreker op de vele podia waar mensen samen komen die opzoek zijn naar een nieuw te varen koers. Van managers, executives en ondernemers tot HR-medewerkers. In ieders leven kan een situatie ontstaan waarin je je een zinkend schip waant.

Wat klanten over Benno zeggen

“Hij luistert aandachtig en oprecht, heeft in zijn hoofd ondertussen inzichtelijk welke methode voor deze persoon van toepassing kan zijn. Dit overigens zonder dat de gecoachte daar enige vermindering van aandacht door ondervindt. Ik vind het knap dat Benno snel een heldere kijk heeft op de persoon die tegenover hem zit en zaken kan teruggeven aan de gecoachte die vaak dan op z’n plek vallen. ”

SANDY UFFING

Operationeel manager, Hizy Hair

“Benno Diederiks is een coach met een no-nonsense mentaliteit. Hij weet binnen korte tijd tot de kern te komen en gaat hier op de juiste manier mee om. Hij heeft een groot inlevingsvermogen en de capaciteit om zijn communicatie af te stemmen op de coachee. Benno is zeker op de hoogte van alle technieken die hiervoor gebruikt worden, maar heeft ook de kracht deze los te laten en te vertrouwen op zijn eigen kunnen.”

SANDY RUYTERS - OPZEELAND

Resourcemanager, ABN Amro

 “Rust. Dat is het kernwoord dat Benno in mij plantte. Hij zei me: ‘Blijf in je rust, dan blijf je nog snel genoeg’. Ik vind dit inzicht geweldig. Het heeft mij tot een betere coach gemaakt. Eentje die ook achterover kan zitten, stiltes creëert. En je merkt dat aan de reactie van anderen. Ze gaan daardoor meer open staan en zijn meer bereid om hun ziel te laten zien. Daardoor komen we tot diepere inzichten.”

MARJAN HAUWERT

HR director, Dentsply

JIJ BENT AAN ZET

Als coach faciliteert Benno mensen om zélf te leren en zich te blijven ontwikkelen

CONTACT

Van Loonstraat 15
5271 HE  SINT-MICHIELSGESTEL
Telefoon: 06 509 40 366

benno@dicta.nl

LINKEDIN

Nieuws, de laatste blogs, meer over Benno's opleiding en ervaring vind je op Linkedin:

Linkedin Button Benno Diederiks