Master Executive Coach

Wat is executive coaching?
Tijdens Master Executive Coaching wordt je als leidinggevende met grote verantwoordelijkheden binnen een organisatie gecoacht om het beste uit jezelf halen. Benno Diederiks zal hierbij een groot aantal coachingstechnieken inzetten waarmee het vooraf bepaalde doel kan worden behaald.
Maak een afspraak

Nieuwe kennis effectief toepassen

Het grote verschil tussen het volgen van een (online) training en Master Executive Coaching is dat Master Executive Coaching voor niemand hetzelfde is. De theorie achter Mentale Innovatie kan misschien wel hetzelfde zijn, de praktijk verschilt per persoon. Dat heeft er in de eerste plaats mee te maken dat we unieke individuen zijn met ieder onze eigen sterke en minder sterke eigenschappen. Ook verschillen de doelstellingen van executive tot executive.

Niet alleen zakelijk maar ook privé

De ene executive is de andere niet. Om maar niet te spreken van het verschil van organisatie waarin je als executive opereert. En omdat je bovendien vaak lonely at the top bent en er intern niet altijd iemand voorhanden is om op jouw niveau en met een open visier mee te sparren over onderwerpen die er voor jou het meest toe doen geeft een externe Master Executive Coach het beste resultaat.

Stel hier jouw vragen overMaster Executive Coaching

Master Executive Coach

Een geslaagd coachingstraject

Elementen van een geslaagd coachingsresultaat:

1. Zelf keuzes maken
2. Zelf het initiatief nemen
3. Verantwoordelijkheid voor het eigen handelen nemen
4. Doorzetten waar je eerder zou afhaken
5. Nadenken over alternatieven
6. Keuzes of wensen als het vertrekpunt voor jouw handelen
7. Jezelf doorlopend uitnodigen om keuzes/wensen (kenbaar) te maken
8. Reageren op de keuzes of wensen van jouw omgeving
9. Op zoek gaan naar informatie, mogelijkheden en antwoorden
10. Jezelf uitnodigen om invloed uit te oefenen op jouw situatie
11. Maximale inspanningen leveren om jouw eigen ambitie en drijfveren aan te passen aan jouw keuzes of wensen

Nieuwe kennis effectief toepassen

Benno Diederiks kent de klappen van de zweep. Hij leert je nieuwe kennis effectief toepassen. Coaching bij Benno Diederiks brengt je verder dan je ooit had kunnen vermoeden. Hoe? Door jouw eigen ongekende vermogens aan te boren en toe te passen in de praktijk.

Exeutives, Managers, HRM-medewerkers en medewerkers

Hoe Mentale Innovatie je helpt

Jouw brein beÏnvloeden?

Master Executive Coaching en Mentale Innovatie gaan hand in hand. Om te groeien als executive en leidinggevende is het van belang dat je jezelf een innovatieve mindset aanmeet. Dat je je gaat bezig houden met Mentale Innovatie. Het proces dat we breinbeïnvloeding noemen. Het is het geheel van technieken en gedragingen dat jou helpt om je te ontwikkelen, te groeien, te leren en meer en meer de beste versie van jezelf te  worden. In je werkende leven en ook privé.

en het beste uit jezelf halen

Een van de belangrijkste methodes waarmee Benno Diederiks werkt is Mentale Innovatie. Mentale innovatie is vernieuwing, verfrissing en dwingt jou om van de voor jou bekende paden af te wijken. Te vaak koersen wij op onze automatische piloot omdat we die kennen en al tientallen jaren gebruiken. Terwijl het meer dan de moeite waard is om jouw verborgen agenda’s eens te openen en te ontdekken hoe deze jou zouden kunnen stimuleren en activeren om het beste uit jezelf te halen.

 

Vitaliteit

“Benno is iemand die snel schakelt en anderen, onafhankelijk van het werk- en denkniveau, op een prettige manier kan confronteren met het eigen gedrag.”

Marc Stoop

BENNO HELPT JOU JOUW SUCCES TE BEHALEN

Wanneer jij jouw grootste potentieel wilt aanboren is een Master Executive Coach geen overbodige luxe. Benno Diederiks helpt jou zien wat jouw grootste belemmeringen zijn. De interne dialoog die jou tegenhoudt het maximale uit jezelf te halen. Hij werpt hier licht op en neemt je mee op ontdekkingreis zodat jij niet langer wordt beperkt. Als een loods haalt hij je uit je beperkingen en neemt je mee naar jouw ongekende mogelijkheden. Het gaat er niet om wat niet werkt maar wat wél werkt. Door daar contact mee te maken kom jij tot daadkracht. Het zet de deur open voor een ongekende hoeveelheid opties

Wie is Benno Diederiks?

Benno Diederiks is een zeer ervaren Master Executive Coaches. De rij aan (bekende) executives die zich door hem liet coachen is eindeloos. Samen met zijn klant ontwikkelt Benno een ‘doorbraakgedachte’ die de basis vormt van de verdere ontwikkeling. Belemmerende overtuigingen worden vervangen en er wordt een nieuw plan opgesteld.

Wat is zijn aanpak?

Tijdens de coachingssessies met Benno ga je op zoek naar een nieuw perspectief. Niet-helpende gedachten worden omgezet in heldende gedachten. De eigen hulpbronnen worden zo aangesproken. Het intrinsieke verlangen wordt versterkt en in lijn gebracht met de doelstellingen die nodig zijn binnen de organistaie waardoor jij de regie hebt.

Voor wie is het van waarde?

Master Executive Coaching door Benno Diederiks is voor iedere ondernemer, directeur, manager, teamleider en HR medewerker die meer uit zichzelf wil halen en wil groeien, zowel professioneel en als mens, een waardevolle investering. De lessen die je bij Benno opdoet zullen je snel verder helpen en laten je ontdekken waar jouw compententies liggen.

Wat klanten over Benno zeggen

“In de coachingsgesprekken blijkt al snel dat Benno niet alleen zeer goede vragen stelt maar ook erg effectief doorvraagt. Dat hij met zijn vragen eerst de breedte in gaat om beeld, context en achtergrond helder te krijgen om daarna zeer effectief te versmallen en te kaderen zodat ikzelf optimaal voor mezelf de diepte in kan gaan om de mogelijke oplossing voor mijn vraagstuk helder te krijgen.
ALFRED VAN DE KAMP

Hoofd Bedrijfsbureau bij Werkzaak Rivierenland

“Ik heb Benno ervaren als oprecht betrokken, alert en ‘snel’ luisterend, spiegelend waarbij hij ook confronterend kan zijn.

Hij helpt met het organiseren van gedachten die alle kanten in gaan. Hij zet mensen weer met twee benen in het ‘nu’!”

 

 

 

DESIREE MANK

UWV adviseur werkgeversdiensten

“Benno is een positief ingesteld mens waar ik veel van geleerd heb. Het is een sympathieke persoonlijkheid die enthousiast is en weet te boeien. Zijn aanpak is goed omdat hij praktijk en theorie continue aan elkaar verbindt. Samengevat: op alle fronten is de kwaliteit van zijn dienstverlening zeer goed!”

 

LIANE KOELEWIJN

Teamleider Volwassenen en Programmamaker Bibliotheek Den Bosch e.o.

JIJ BENT AAN ZET

Als coach faciliteert Benno mensen om zélf te leren en zich te blijven ontwikkelen

CONTACT

Van Loonstraat 15
5271 HE  SINT-MICHIELSGESTEL
Telefoon: 06 509 40 366

benno@dicta.nl

LINKEDIN

Nieuws, de laatste blogs, meer over Benno's opleiding en ervaring vind je op Linkedin:

Linkedin Button Benno Diederiks