Benno Diederiks

Samenwerking Hans van Breukelen

Samen met Hans van Breukelen schreef Benno Diederiks diverse boeken waarover zij samen interactieve lezingen en trainingen geven.

Maak een afspraak

Maak je Comeback

Lezing met

Hans van Breukelen

Samen met Hans van Breukelen schreef Benno Diederiks vier boeken. Ook geven ze lezingen in het land waarbij het persoonlijke verhaal van voormalig topkeeper Hans van Breukelen en de theorie achter de Maak je Comeback methode op een levendige en inspirerende manier worden afgewisseld. Samen geven ze je alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen of jezelf door middel van Mentale Innovatie opnieuw uit te vinden.

 

Hans van Breukelen

Mijn kant van het verhaal…

Sterker dan ooit

“Ook ik ben met mijn kop tegen de paal gedoken. En hard. Heb jij wel eens een tegenslag gehad waarbij je vast kwam te zitten en het gevoel had dat je werd geleefd? Ik wel. Het kostte me moeite om daarna mijn passie en veerkracht terug te winnen. Maar het is mij gelukt. Ik heb een comeback gemaakt en ik ben er sterker dan ooit uit gekomen.” – Uit Maak je Comeback

Met Benno terug in balans

“Het heeft wel even geduurd, maar tijdens de gesprekken met Benno heb ik de balans teruggevonden. Tijd heelt alle wonden, zeker als je er open en kwetsbaar met mensen over durft te spreken. Mijn zin in ondernemen is weer terug, ik ben scherp en ik barst van de energie. – Uit Maak je Comeback

Vitaliteit

“Ik geloof dat kwetsbaarheid een kracht is.”

Hans van Breukelen

Waar heeft het leven je voor uitgevonden?

Het verhaal van topkeeper Hans van Breukelen loopt als een rode draad door de boeken die hij samen met Benno Diederiks schreef. In de lezingen en trainingen hierover geeft hij een inkijkje in zijn persoonlijke ervaringen, de hoogtepunten en de dieptepunten, en de rol die Benno Diederiks daarin had als Master Executive Coach.

Topposities

‘Veel spelers gaan door lastige fasen en conflicten. Die dragen bij aan hun emotionele en mentale groei en stellen hen in staat iedere keer beter voorbereid aan de start te komen. Ook voor de spelers die als echte liefhebbers zichzelf verbeteren en vanuit een pleziermotief op een hoger niveau komen, geldt dat hun innerlijk denkproces positief beïnvloed kan worden.’

Maak je Comeback

‘Het heeft wel even geduurd maar tijdens de gesprekken met Benno heb ik de balans teruggevonden. Tijd heelt alle wonden, zeker als je er open en kwetsbaar met mensen over durft te spreken. Mijn zin in ondernemen is terug, ik ben scherp en ik barst van de energie.’

Jezelf opnieuw uitvinden

‘Ik ging van wan winnen – topposities – naar comeback: vallen en opstaan. Het gaat dus om doorzetten, jezelf steeds opnieuw uitvinden. Leren, zelfinzicht, sterker naar je kern (dus minder op externe krachten varen) en ontvankelijker voor het onbekende (en voor andere visies). Dat is mentale innovatie’

Wat klanten over Benno zeggen

“Benno is als coach enthousiast en staat er met veel energie. Hij is snel van begrip en haakt adequaat in op mijn vragen. Als vanzelf deel ik ongedwongen mijn ervaringen met Benno. Opvolgend geeft Benno ook richting door mij in beweging te krijgen op een ontspannen manier.

Het tempo van Benno is voor mij een uitdaging en hij heeft een goede kijk op mijn vraag en situatie. Benno  “slaat de spijker op zijn kop” met zijn feedback. Prima gekozen wisselwerking van diverse coachstijlen tussen Benno en mij.”

PETER DINGEN

Teammanager Technische Expertise

“Benno is een bewonderingswaardige professional coach. Benno is een inspirerende professional en wist me de eerste dag al snel gemotiveerd te krijgen. Zijn stijl is duidelijk en mensgericht. Benno maakt echt contact. Motiverend door positieve ervaring & inzicht in je zelf door goede positieve feedback. Benno wist me positief uit te dagen in mijn individuele leerpunten met daaraan gekoppeld duidelijke acties.

Ik kijk met heel veel plezier terug op mijn traject met Benno! Dit was voor mij een zeer motiverende ervaring!”

AD SPELT

Senior Network & Security Architect

“Benno Diederiks was op zaterdag 12 januari te gast om meer te vertellen over zijn boek  Maak je comeback waarin Hans van Breukelen centraal staat. De interactieve lezing werd erg goed ontvangen door de bezoekers, respons en persoonlijke verhalen werden verteld. Het was voor een ieder een waardevolle middag waarbij tegenslagen omgevormd werden tot een positieve kijk en dit op persoonlijk niveau Vol van herkenning en met inspiratie werd de middag afgesloten.”

EVELIEN HOLSTER

Teamleider Volwassenen en Programmamaker Bibliotheek Den Bosch e.o.

JIJ BENT AAN ZET

Als coach faciliteert Benno mensen om zélf te leren en zich te blijven ontwikkelen

CONTACT

Van Loonstraat 15
5271 HE  SINT-MICHIELSGESTEL
Telefoon: 06 509 40 366

benno@dicta.nl

LINKEDIN

Nieuws, de laatste blogs, meer over Benno's opleiding en ervaring vind je op Linkedin:

Linkedin Button Benno Diederiks