BOEK: Maak je Comeback

Best verkochte boek van 2019

Genomineerd als beste managementboek van 2019

Op Managementboek.nl

Hans van Breukelen & Benno Diederiks

Maak je Comeback

Vind jezelf opnieuw uit na een tegenslag

Van overleven naar leven

Voel je je uitgerangeerd? Ben je ontslagen of ga je scheiden? Is er een dierbaar persoon overleden of is je bedrijf failliet gegaan? Lijd je onder de gevolgen van een ongeluk? Is het heilige vuur verdwenen en vind je geen voldoening meer in je werk? Grijp dan nu je kans! Dit is hét moment om jezelf opnieuw uit te vinden.

Tegenslag omzetten in kansen

Het boek Maak je Comeback geeft je alle tools en handvatten om tegenslag om te zetten in kansen. In acht heldere stappen vind je jezelf opnieuw uit. Je ontwikkelt de veerkracht om met hervonden moed en vitaliteit weer aan de slag te gaan met het werken aan je passie. 

Het verhaal van Hans van Breukelen

Het persoonlijke verhaal van voormalig topkeeper Hans van Breukelen loopt als een rode draad door dit boek. Hans vertelt openhartig en gedetailleerd hoe hij met behulp van de comebackmethode de persoonlijke en professionele tegenslagen in zijn leven heeft overwonnen.

De opbrengsten van dit boek worden geschonken aan Stichting Overleven met Alvleesklierkanker

Nummer 1 op Managementboek.nl

Samen met comebackcoach Benno Diederiks kwam het boek Maak je comeback tot stand. Het stond 84 dagen op nr.1 positie op managementboek.nl Onlangs is Maak je comeback genomineerd als managementboek van het jaar 2019.

Wie schrijft die blijft

Quotes

Succes verzekerd

CEO’s die de leiding over hun Comeback niet uit handen kunnen geven, hebben nu het perfecte boek om het zelf te doen. Ik ken Benno als professional al meer dan 25 jaar en met hem is succes verzekerd!” – P.J. Fontijn

Goed toepasbaar

Afgelopen weekend heb ik dit gekocht en ik ben er direct mee aan de slag gegaan. Het leest makkelijk weg en het comeback-model is goed toepasbaar. Het boek is mooi vormgegeven, met onder andere een leeslint. Een absolute aanrader.” – Sophie

Duurzame inzetbaarheid

“Zijn charisma, innemendheid en vakmanschap zorgden er voor dat ik vanaf het eerste moment geraakt werd.”

Marc Stoop

MAAK JE COMEBACK KOPEN?

Het boek Maak je comeback is online te koop en in de reguliere boekhandels. De opbrengsten van het boek worden geschoken aan Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Wil je 20 exemplaren of meer bestellen, neem dan contact op met Benno Diederiks.

Managementboek.nl

Maak je comeback geeft je alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen. In acht heldere stappen vind je jezelf opnieuw uit. Je ontwikkelt de veerkracht om met hervonden moed en vitaliteit weer aan de slag te gaan met het werken aan je passie.

Bol.com

Het persoonlijke verhaal van voormalig topkeeper Hans van Breukelen loopt als een rode draad door dit boek. Hans vertelt openhartig en gedetailleerd hoe hij met behulp van de comebackmethode de persoonlijke en professionele tegenslagen in zijn leven heeft overwonnen.

Overige boekhandel

Het boek Maak je comeback van Hans van Breukelen en Benno Diederiks is gewoon op voorraad bij het Centraal Boekhuis. Dat betekent dat het in elke reguliere boekhandel te bestellen is. Wel zo prettig wannner je liever niet online bestelt.

JIJ BENT AAN ZET

Als coach faciliteert Benno mensen om zélf te leren en zich te blijven ontwikkelen

CONTACT

Van Loonstraat 15
5271 HE  SINT-MICHIELSGESTEL
Telefoon: 06 509 40 366

benno@dicta.nl

LINKEDIN

Nieuws, de laatste blogs, meer over Benno's opleiding en ervaring vind je op Linkedin:

Linkedin Button Benno Diederiks