Maak je Comeback

Je comeback maken betekent dat je weer nieuwsgierig en open in het leven staat. Je zult weer bereid zijn risico’s te nemen, krijgt goede zin en zult voelen dat je er werkelijk toe doet. Succes komt binnen handbereik en de relatie met jezelf en je omgeving wordt weer waardevol.

 

Deze coachmethode is toepasbaar op privéleven en werksituaties. Neem contact op met Benno voor een gratis proefsessie, of boek Hans en Benno als sprekers in je organisatie.

WAT IS DE COMEBACK-METHODE?

Beter bestand tegen uitdagingen

De Comeback-methode zorgt ervoor dat je al je talenten zichtbaar maakt en weer leert inzetten. Het is de kans om uit de as te herrijzen en jezelf opnieuw uit te vinden. Duurzaam, toekomstbestendig. Oftewel: na je comeback ben je beter bestand tegen nieuwe uitdagingen in het leven.

Een methode in 8 stappen

De methode kent 8 stapen en

  • is begrijpelijk, gbaseerd op gezond verstand en direct uitvoerbaar;
  • is gebaseerd op de werking van het oerbrein en daardoor effectief;
  • gaat uit van je natuurlijk potentieel; in zekere zin ga je hergebruiken wat je al hebt;
  • is duurzaam: je leert altijd je weg vinden en kansen zien, wat er ook gebeurt;
  • geeft je een winnaarsmentaliteit, zodat je beter omgaat met druk en terugveert bij nieuwe tegenslag.

 

Boek

“Een makkelijk leesbaar boek voor een brede doelgroep. Het gaat niet alleen om mensen met een tegenslag of die een comeback willen maken, het gaat om mensen die vooruit willen in het leven.”

— expertrecensie Managementboek.nl

“Uitgeblust? Geen grip meer op je werk? Stilstand voelt als achteruitgang? Herkenbare ervaringen van mensen die toe zijn aan de herijking van hun eigenheid.”

BENNO DIEDERIKS

PORTFOLIO

Comeback-coaching (Benno)

Wil je net als Hans van Breukelen individueel begeleid worden naar je comeback? Dan kun je kiezen voor een exclusief coachingstraject van Benno. In 8 gesprekken begeleidt hij je van tegenslag naar het vormgeven van je persoonlijke levensvisie. Denk niet dat je hiermee kiest voor de makkelijke weg: Benno legt het vuur na aan je schenen en daagt je uit om diep te graven naar je oorspronkelijke bronnen en talenten!

COMEBACK-traject: 4 maanden op basis van 8 gesprekken / €3.200

Speciaal voor jouw organisatie

Medewerkers krijgen te maken met tegenslagen. Denk aan reorganisaties en ontslag. Ook op individueel niveau kunnen mensen een comeback nodig hebben: denk aan werkstress, burn-out, een ongeluk of privéproblemen.

Slimme werkgevers zorgen voor hun medewerkers; wie weet hoe hij kan herstellen van tegenslag, gaat snel weer met een positieve mindset aan de slag.

Ook voor jouw organisatie kunnen wij een inspiratiesessie of training op maat verzorgen. We stemmen eerst af op wie we ons richten: de hele organisatie, een team of een individuele medewerker. Daarna maken we een plan op maat. In dit plan nemen we mee of Benno, Hans of beiden worden ingezet.

Inspiratiesessie (Benno en Hans)

Tijdens de inspiratiesessie van één dag introduceren Benno en Hans de 8 stappen van de methode. Benno beschrijft de coach-aspecten, Hans kleurt de theorie en inzichten met zijn persoonlijke verhaal en input van de aanwezigen. Jij en je team(s) zullen ervaren waar de kracht ligt van het Comeback-denken; iedereen gaat naar huis met een concreet doel en hulpmiddelen om dat doel te realiseren.

Tarief vanaf €3.500, afhankelijk van de groepsgrootte. Bedrag is exclusief BTW en reiskosten. Locaties en overige wensen in overleg te bepalen.

Lezing (Hans)

Boek Hans als spreker om je medewerkers te inspireren om succesvoller te worden. Sport als metafoor is natuurlijk een vast onderdeel. Terugkerende thema’s zijn:

  • Het individueel belang gaat voor het teambelang
  • Hoe maak je van individualisten een succesvol team
  • Van een Comeback naar Mentale Innovatie (omgaan met tegenslag, vergroten van je veerkracht, bevlogenheid en zelfeffectiviteit)
  • ‘Voetbal is een denksport’ (met videobeelden en mooie anekdotes)

Boek Hans voor een lezing

Tarief €2.950, inclusief een voorbespreking op locatie. Bedrag is exclusief BTW en reiskosten.

ERVAREN, DAADKRACHTIG

Benno Diederiks

Benno Diederiks heeft meer dan 25 jaar ervaring in het coachen van mensen die tegenslag ervaren, meer voldoening zoeken in hun werk, of willen groeien in hun talenten en kracht.

Benno staat voor een heldere, onorthodoxe aanpak, waarbij het vooral op handelen aankomt. Als nuchtere Brabander uit een zeemansfamilie werkt hij pragmatisch, met veel empathie, en daagt je uit met humor. Hij is sterk resultaatgericht en weet soms in één dag al een doorbraak te realiseren.

INSPIREREND, BETROKKEN

Hans van Breukelen

De meeste mensen kennen Hans van Breukelen als de eigenwijze keeper met de grote handen. Die handen zijn nog steeds zijn kracht, maar dan in overdrachtelijke zin.

Hans ondersteunt en motiveert jou of je team om invulling te geven aan je doelen. In open dialoog, nieuwsgierig, met hart voor mensen en hard op de inhoud.

BOEK

Maak je Comeback geeft je alle tools en handvatten om tegenslag om te zetten in kansen. In 8 heldere stappen vind je jezelf opnieuw uit. Je ontwikkelt de veerkracht om met hervonden moed en vitaliteit weer aan de slag te gaan!

Het persoonlijke verhaal van voormalig topkeeper Hans van Breukelen loopt als een rode draad door dit boek. Hans vertelt openhartig hoe hij met behulp van de Comeback-methode de persoonlijke en professionele tegenslagen in zijn leven heeft overwonnen.

Het boek inkijken en bestellen kan hier:managementboek

AAN­BEVELINGEN

Maak je comeback is een makkelijk leesbaar boek voor een brede doelgroep. Het gaat niet alleen om mensen met een tegenslag, het gaat om mensen die vooruit willen in het leven.

JAN HOOGSTRA, expertrecensie op Managementboek.nl

Een in mijn ogen uitstekende docent die zijn enthousiasme weet over te brengen en zo cursisten betrokken weet te houden. Complimenten op alle vlakken en een aanrader voor iedere organisatie die wil leren!

ERNST OOSTINGH, werkcoach UWV

Als coach is Benno iemand die heel snel door heeft wat voor persoon jij bent en wat jouw kracht, maar ook je valkuil is. Hij kan dit helder en duidelijk samenvatten en aan je teruggeven en je in de (voor jou) juiste richting zetten om verder te kunnen.

JOAN VAN DER LINDEN, coach

CONTACT

Kennismakingsgesprek boeken
Met het formulier hieronder kun je een aanvraag indienen voor een coachingstraject, inspiratiesessie, adviestraject, teamcoaching-sessie of lezing. Vul de gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. De coachingsessies worden vooraf gegaan door een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De sessies worden in overleg met jou ingevuld op basis van de specifieke behoeften van je organisatie.
BENNO DIEDERIKS

BENNO DIEDERIKS

Executive coach, Comeback coach

 

Gebouw Novalis
Industrieweg 9C
5262 GJ  VUGHT
Telefoon: 06 509 40 366
Email: info@bennodiederiks.nl