Mentaal winnen

Als je twijfelt aan je positie op de arbeidsmarkt, meer weerbaarheid zoekt of meer grip wilt krijgen op je carrière, dan is Mentaal winnen voor jou de perfecte coaching.

Master Executive coach Benno Diederiks helpt je met een realistische kijk op je capaciteiten, interesses en wensen.

 

WAT IS MENTAAL WINNEN?

Naar duurzame inzetbaarheid

Mentaal winnen is een sportieve uitdaging om in de spiegel te kijken, naar je duurzame inzetbaarheid. Wat wil ik? Wat kan ik? Wat durf ik?

Ook jij kan (weer) Spelbepaler worden! Ook jij kan weer met hernieuwde focus op je talenten en doelen een frisse start maken, in je huidige werk of elders.

Je kunt dit alleen doen, maar Mentaal winnen is als boek en coachtraject ontwikkeld om samen met je HRM-manager aan de slag te gaan.

 

 

Coachpraktijk

Benno Diederiks is Master executive coach (EMCC/NOBCO). Hij is een zeer ervaren loods die mensen begeleidt in talentontwikkeling en zelfleiderschap, met ondersteuning van de werkomgeving.

Hij werkt met executives en directies, managers en professionals. Zijn opleiding en ervaring in HRM maken hem tegelijk een ideale partner voor bedrijven en organisaties.

 

Boek

Persoonlijk leiderschap en duurzame inzetbaarheid zijn twee kanten van dezelfde medaille. Het gaat immers om karakter, persoonlijke ontwikkeldoelen, purpose en de perfecte combinatie van wat jij en je werkgever elkaar kunnen bieden.

Daarom dit boek: het helpt je Spelbepaler te worden, gesteund door HRM. Zo kun je je persoonlijke top bereiken in je huidige werk en beter zicht krijgen op wegen om optimaal te functioneren.

“Uitgeblust? Geen grip meer op je werk? Stilstand voelt als achteruitgang? Het zijn de herkenbare ervaringen van mensen die toe zijn aan de herijking van hun eigenheid.”

 

BENNO DIEDERIKS

Portfolio

Lezing (1,5 uur)

Een interactieve voordracht over daadkrachtige en op maakbaarheid ingestelde mindsets. Met aansprekende voorbeelden en praktische handvatten. Voorkennis van het boek niet noodzakelijk.

 

 

Masterclass (4 uur)

Workshop-vorm van Benno met Hans van Breukelen, waarin je hernieuwd zelfinzicht in je vakmanschap, authenticiteit en drijfveren krijgt, zodat je direct de eerste stappen zet naar meer regie in je (werkende) leven.

 

Halfjaartraject coaching (13 sessies)

Persoonlijk traject voor ambitieuze leiders en professionals, die een grote sprong willen maken in hun effectiviteit en zelfrealisatie. Je

• versterkt je authenticiteit en ontwikkelt een persoonlijke stijl voor het realiseren van je doelen.

• wordt je bewust van allergieën en leert hiermee omgaan.

• leert de patronen van de ander zichtbaar maken in het contact met jou.

• werkt aan ontwikkelingsthema’s binnen je professie, waarmee je anderen diepgaander kunt beïnvloeden.

ERVAREN, DAADKRACHTIG

Benno Diederiks

Benno Diederiks heeft meer dan 25 jaar ervaring in het coachen van mensen die tegenslag ervaren, meer voldoening zoeken in hun werk, of willen groeien in hun talenten en kracht.

Benno staat voor een heldere, onorthodoxe aanpak, waarbij het vooral op handelen aankomt. Als nuchtere Brabander uit een zeemansfamilie werkt hij pragmatisch, met veel empathie, en daagt je uit met humor. Hij is sterk resultaatgericht en weet soms in één dag al een doorbraak te realiseren.

AAN­BEVELINGEN

Met zijn jarenlange ervaring en no-nonsense aanpak heeft hij me kunnen helpen met waardevolle inzichten.

STEFAN MATENA, product owner, A.S. Watson Benelux, over Benno als coach

Een aanrader voor professionals en organisaties die inzetten op mentale innovatiekracht en werkgeluk.

JOKE DIELESEN, directeur eventbureau Sprank

Meer dan een boek; het is een indringend gesprek, eerst met Benno als coach, maar uiteindelijk met jezelf.

PASCAL LAMBERIGTS, directeur SMC – Strategie en Management Consultants van Royal Haskoning DHV

Geeft handvatten aan elk leidinggevende en HR-afdelingen in organisaties die aan vitality, employability en workability van hun medewekers werken.

SIMONE BEKS-KRÖPLIN, director Finance & IT, AB Mauri

Benno weet aan te sluiten en de juiste snaar te raken bij een heel diverse doelgroep: van professionals tot managers, van directieleden tot ondernemers.

MELANIE DRAGT en ANNEKE NIJENHUIS, De Baak Coaching

Dit boek gaat over wat Harvard-hoogleraren niet zagen: het belang van inzicht in je mentale instelling als leider; een besef van hoe jij uitdagingen ervaart.

Em. Prof. Dr. Ir. KASPER BOON, oprichter Skillstown

Boek

Het boek bestellen en inkijken kan hier: managementboek
Benno helpt je om mentaal sterker kunt worden. Niet met het doel om steeds meer te presteren, maar vooral om meer evenwicht en geluk in je  leven te brengen. Dan komt het presteren vanzelf.

– Eric Schagen, ceo Simac Techniek bv

 

Een vlot en goed geschreven boek vol tips en achtergronden over misschien wel de belangrijkste professionele vaardigheid die we in de toekomst dienen  te bezitten.

– Bas Kodden, hoogleraar Leiderschap & Managementontwikkeling aan  Nyenrode Business Universiteit

CONTACT

Contactformulier
BENNO DIEDERIKS

BENNO DIEDERIKS

Executive coach, Comeback coach

 

Gebouw Novalis
Industrieweg 9C
5262 GJ  VUGHT
Telefoon: 06 509 40 366
Email: info@bennodiederiks.nl