Benno Diederiks, Hans van Breukelen & Rini Stoutjesdijk

Topposities

Benno Diederiks, Hans van Breukelen & Rinni Stoutjesdijk

Topposities

Een individuele benadering van teamsucces

In Topposities maken Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Rini Stoutjesdijk het mogelijk om aan de hand van de metafoor van een voetbalteam een team te vormen dat gebruik maakt van ieders persoonlijke talenten, die talenten optimaal inzeten en laten groeien. Dat is het doel. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en vele jaren ervaring is dit een uniek boek dat talentmanagement, teamcoaching en persoonlijke ontwikkeling verenigt. Het boek is doorspekt met praktische voorbeelden en anecdotes van bekende voetballers als John de Wolf, Frank en Ronald de Boer, Phillip Cocu en Ruud van Nistelrooij.

Wie schrijft die blijft

Uit het boek

Angst om te falen

Wat regelmatig misgaat bij minder succesvolle leidinggevenden is dat zij getraind zijn op het onderkennen en het benoemen van alles wat misgaat of mis kan gaan. Hun focus is gericht op belemmeringen en blokkades. Ze halen minder uit hun mensen en hun eigen leven vanwege hun angsten. Ze hebben angst om te falen, angst om te verliezen, angst voor de reacties uit de omgeving, angst om te diep te vallen en angst voor angst. Angst zorgt ervoor dat zij bepaalde zaken vermijden, onvoldoende gerichte actie ondernemen en minder uit het leven halen dan zijn zouden willen of kunnen. Angst zou hier plaats moeten maken voor vertrouwen. – Pagina 112 Topposities

Onmogelijke mogelijk maken

Wanneer we spreken over Overtuigingen bedoelen we ook Overtuigingen die je niet verder helpen en die je er soms zelfs van weerhouden om te bereiken wat je eigenlijk wilt bereiken. Blokkades zijn onlosmakelijk verbonden aan Overtuigingen, want het zijn in feite Overtuigingen die succes in de weg staan. Blokkades komen voort uit de neiging om te geloven dat dingen niet mogelijk zijn. Met dat geloof sabborteer je je eigen succes en zet je jezelf op de handrem, nog voordat je bent vertrokken. Als de blokkades je tegenwerken op je weg naar succes, zul je de Overtuigingen moeten omdraaien om het schijnbaar onmogelijke mogelijk te maken. – Pagina 156 Topposities

Een hartelijke coach

“Ik heb Benno leren kennen als een hartelijke coach met heel veel ‘bagage in huis’ zowel op praktisch als theoretisch gebied.

Len Uijtdewilligen

BOEK KOPEN?

Het boek Topposities van Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Rini Stoutjesdijk is via onderstaande winkels verkrijgbaar:

Managementboek.nl

Het boek Topposisties, bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de herkenning, erkenning, vorming en doorontwikkeling van talent, is in 2016 als E-Book verkrijgbaar bij Managementboek.nl  

Bol.com

Het 240 pagina’s tellende boek Topposities van Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Rini Stoutjesdijk is bij Bol.com verkrijgbaar als Paperback en als E-Book. Verschenen in 2016 bij uitgeverij Business Contact.

Overige boekhandels

Het mooi uitgegeven boek Topposities is eveneens verkrijgbaar bij de reguliere boekhandel. Wanneer niet direct op voorraad is het tevens bij hen te bestellen met vermelding van ISBN 9789047009191. 

JIJ BENT AAN ZET

Als coach faciliteert Benno mensen om zélf te leren en zich te blijven ontwikkelen

CONTACT

Van Loonstraat 15
5271 HE  SINT-MICHIELSGESTEL
Telefoon: 06 509 40 366

benno@dicta.nl

LINKEDIN

Nieuws, de laatste blogs, meer over Benno's opleiding en ervaring vind je op Linkedin:

Linkedin Button Benno Diederiks