Resultaat­gericht

Pragmatisch, inlevend, resultaatgericht: als Master Executive Coach of Comeback Coach laat ik je ervaren wat er te winnen valt als je investeert in je eigen Mentale Innovatie.

“Je hebt misschien geen complete controle over je situatie maar jíj bepaalt hoe je nu verder gaat. Neem die verantwoordelijk­heid.”

BENNO DIEDERIKS

NOOIT UITGELEERD

Master Practitioner

Ik ben Master Practitioner Coach EMCC/NOBCO, de hoogste accreditatie van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Ik ben ook lid van de Vaksectie Executive Coaching van de NOBCO.

Eerder rondde ik de volgende opleidingen af:

 • HBO Maatschappelijk werk
 • WO, Vrij Doctoraal Sociale Wetenschappen
 • Master Human Resource Management
 • Mediator, Onderhandelen en Mediation
 • Master NLP
 • Didactiek voor Hoger Beroepsonderwijs
Vaksectie Executive coaching NOBCO

Aandachtsgebieden

Ik coach executives en HR-managers op de volgende thema’s:

 • Intern en extern ondernemerschap
 • Persoonlijke groei
 • Talentontwikkeling
 • Teamontwikkeling
 • (HRM-) Strategieontwikkeling
 • Cultuurverbetering

EXPERTISE

EXECUTIVE COACH

Als executive weet je als geen ander dat het belangrijk is je te blijven ontwikkelen. Maar het is eenzaam aan de top waardoor het lastig kan zijn om op niveau te sparren. Met ruim 25 jaar ervaring en enorme bron aan kennis kan ik je blijven uitdagen.

GEACCREDITEERD COACH

Ik ben Master Practioner coach EMCC/NOBCO, de hoogste accreditatie van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Deze accreditatie wordt door slechts een kleine 50 in Nederland mensen gedragen.

>

COMEBACK COACH

Het kan ons allemaal overkomen. Een grote tegenslag in het leven, zakelijk of privé. Van een ontslag tot het overlijden van een dierbaar persoon. Hoe krijg je de controle op jouw leven terug? Ik geef je de tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen.

Ervaring met alfamannen en -vrouwen

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het coachen van mensen die te maken hebben met ontslag, faillissement of andere tegenslagen, of mensen die geen voldoening meer vinden in hun werk.

Dit zijn vooral managers, CEO’s, DGA’s en andere leiders die voorheen het roer stevig in handen hadden. Zij moeten soms accepteren dat het leven klappen uitdeelt die een koerswijziging noodzakelijk maken.

Ben je op zoek naar een coach die meelevend naar je luistert en begripvol knikt? Zoek dan vooral verder.

Wil je een coach die je zegt waar het op staat, die je laat wankelen zodat je daarna met een rechtere rug de deur uit loopt, die ervoor zorgt dat je je eigen visie herkent en erkent, en die maakt dat je weer met nieuw perspectief en nieuw elan verder kunt, dan ben ik de juiste coach voor jou.

boeken

Jaar coach

blogs

Mensen gecoacht

AAN­BEVELINGEN

Met zijn jarenlange ervaring en no-nonsense aanpak heeft hij me kunnen helpen met waardevolle inzichten. Vervolgens heb ik met zijn hulp mijn eigen sterke punten zichtbaar gemaakt.

Ik was zo tevreden over het proces dat ik heb besloten om met Benno door te gaan als coach. Iedere sessie levert me wel een nieuw inzicht of advies op.

Stefan Matena, product owner, A.S. Watson Benelux

over Benno als coach

Maak je Comeback is een heel praktisch boek, toegankelijk, eerlijk en open. Ook handig als je jezelf ‘scherp’ wil houden. Je kunt jezelf altijd verbeteren. Lezen dus!
M.A.J van Meel op Managementboek.nl

over Benno als auteur

Zijn energie was meeslepend. Zijn hoge tempo van doceren prikkelde mij scherp te zijn en daagde mij uit meer uit mezelf te halen. Alhoewel dit soms confronterend was, heb ik het als positief ervaren.
Benno is een betrokken leermeester die goed in staat is relevante theorie kort en bondig uiteen te zetten.
JOSÉ VAN DER VEEN, studieadviseur Universiteit Groningen

over Benno als spreker

VAAK GESTELDE VRAGEN

Past Benno wel bij mij?

Wanneer je overweegt om je door een Master Executive Coach te laten coachen wil je weten wie het best bij jou past. Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen. Andere stel je natuurlijk in ons kennis­makings­gesprek.
Kun jij mij aan als coach? Durf jij mij aan te pakken?
Geen zorgen. Ik ben gewend om met executives te werken. Dat zijn doorgaans mensen met een sterke eigen mening die niet gewend zijn dat anderen de leiding over hen nemen. Dat ga ik dus ook niet doen; ik ben de loods die bij jouw schip aan boord komt. Jij blijft aan het stuur.
Ben ik veilig in jouw handen?
Ja, absoluut! Veiligheid, vertrouwen en respect liggen aan de basis van alle relaties met mijn klanten. Dat kan ook niet anders want het is een voorwaarde tot verandering. Tot groei.
Heb je snel in de gaten waar het om draait?
Ik kan je vertellen dat ik voor vele hete vuren heb gestaan. Ik heb snel door wat er bij topmanagers, ondernemers en bestuurders speelt. Wat hen belemmert en hoe zij verder kunnen groeien. Ik kijk hierbij altijd naar de persoon én naar de organisatie.
Kan ik met jou komen tot de betere versie van mijzelf?
Een volmondig, ja! We hebben allemaal niet-productieve gedachten en patronen. Overlevingsmechanismen die ons ooit dienden maar ons nu belemmeren om het maximale uit onszelf te halen. Door deze samen te benoemen en om te zetten in productieve patronen en gedachten, zul je zien dat jij de betere versie van jezelf wordt.
Heb jij kijk op mijn business? Begrijp jij mijn branche?

Ik heb in mijn ruim 25 jaar ervaring heel wat branches voorbij zien komen met elk hun eigen, unieke uitdagingen. Daar weet ik met mijn coaching haarfijn op in te spelen. Karakterverschillen, cultuurverschillen, uiteenlopende strategische belangen… Je zult snel merken hoe prettig en zinvol het is als ik een tijdje met je mee loop.

Kennismakingsgesprek boeken
Met het formulier hieronder kun je een aanvraag indienen voor een coachingstraject, inspiratiesessie, adviestraject, teamcoaching-sessie of lezing. Vul de gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. De coachingsessies worden vooraf gegaan door een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De sessies worden in overleg met jou ingevuld op basis van de specifieke behoeften van je organisatie.

JIJ BENT AAN ZET

Als coach faciliteer ik mensen om zélf te leren en zich te blijven ontwikkelen

CONTACT

Van Loonstraat 15
5271 HE  SINT-MICHIELSGESTEL
Telefoon: 06 509 40 366
Email: info@bennodiederiks.nl

LINKEDIN

Nieuws, de laatste blogs en meer over Benno’s opleiding en ervaring vind je op Linkedin:

 

Linkedin Button Benno Diederiks