Resultaat­gericht

Pragmatisch, inlevend, resultaatgericht: als Master Executive Coach of Comeback Coach laat ik je ervaren wat er te winnen valt als je investeert in je eigen Mentale Innovatie.

JOUW BELANG VOOROP

Aandacht voor jou

Mijn werk is mijn aandacht richten op jouw belang. Samen gaan we op zoek naar datgene wat jij wilt ontwikkelen, wat jou uniek maakt.

Je zult het ervaren in je leiderschap, maar ook thuis of met vrienden en relaties.

 

Meer focus en plezier

Ik wil je helpen bewegen naar een denkwijze die jou helpt om je leven en werk plezieriger te maken.

Zo kun je afstand nemen van (soms krachtige) negatieve invloeden en je focussen op wat voor jou en je team, je organisatie, essentieel is.

 

Samen op zoek

In het proces dat ik met je aanga, wil ik onderzoeken wat je te doen staat. Een creatief proces waarin we jouw ongeziene talenten en onvermoede mogelijkheden ontdekken.

We gaan je uit knellende patronen bevrijden om je nieuwe richting en nieuw elan te geven.

 

“Een prettig privéleven en toch professioneel wendbaar zijn; koersvast op je ideaal afstevenen en toch vanuit meerder opties handelen. Ik kan je dit allemaal bieden.”

BENNO DIEDERIKS

EXPERTISE

EXECUTIVE COACH

Als executive weet je dat het belangrijk is je te blijven ontwikkelen. Een wendbare en toekomstbestendige organisatie begint immers bij jou.

Maar hoe initieer je vernieuwing? Hoe vergroot je je invloed in het samenspel met stakeholders? Hoe vergroot je je impact? Met ruim 25 jaar ervaring en een schat aan kennis kan ik je blijven uitdagen.

GEACCREDITEERD COACH

Ik ben Master Practioner coach EMCC/NOBCO, de hoogste accreditatie van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Daarnaast ben ik als Coach Supervisor geaccrediteerd om coaches op te leiden en coachopleidingen te ontwikkelen.

 

>

COMEBACK COACH

Tegenslag in het leven, zakelijk of privé, overkomt ons allemaal. Van een ontslag tot het overlijden van een dierbaar persoon.

Hoe krijg je de controle op jouw leven terug? Hoe maak je weer connectie met de oude krachten en talenten die in je huizen?

Ik geef je de tools om elke tegenslag om te zetten in nieuwe kansen.

boeken

Jaar coach

blogs

Mensen gecoacht

Ervaring met alfamannen en -vrouwen

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het coachen van mensen die stagneren in hun ontwikkeling. Maar ik ben ook de sparring partner voor leiders die hun persoonlijke krachten willen optimaliseren: voor zichzelf, voor hun gezin en voor hun organisatie.

Dit zijn vooral managers, CEO’s, DGA’s en andere leiders die het roer stevig in handen hebben. Zij moeten soms accepteren dat het (werkende) leven een koerswijziging noodzakelijk maakt. Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe inzichten, nieuwe energie en nieuwe werkwijzen.

Ben je op zoek naar een coach die meelevend naar je luistert en begripvol knikt? Zoek dan vooral verder.

Wil je een coach die je zegt waar het op staat, die je laat wankelen zodat je daarna met een rechtere rug de deur uit loopt, die ervoor zorgt dat je je eigen visie herkent en erkent, en die maakt dat je weer met nieuw perspectief en elan verder kunt?

Dan ben ik de juiste coach voor jou.

AAN­BEVELINGEN

‘Als hij laat zien waar je naartoe gaat, dat is wel mooi. De reflectie die hij continu teruggeeft aan je.’

Remco de Neef

algemeen directeur

‘Ik kende vóór Benno niet iemand die keer op keer het schuren opzocht. Dat heeft veel opgeleverd.’

Tjeerd van Zadelhoff

interim manager, projectleider

‘Het verschil tussen voor Benno en na Benno is voor mij heel erg zichtbaar.’

Sjors Hendriks

teammanager

‘Als je je durft confronteren met jezelf, heb je aan Benno een goede coach.’

Hermen van Dalen

teammanager

‘Van alle mensen in de welzijnssector vond ik Benno het meest verhelderend.’

Renske Roumen

coach

‘Een pijnlijk punt kan hij met humor omzetten in iets dat je blijft onthouden omdat erom gelachen is.’

Rob van der Kallen

elektrotechnisch ingenieur

‘Heel direct, pragmatisch, meelevend. Hij is snel in staat om zich in te beelden in een situatie.’

Nick Wieferink

manager

‘De Baak kwam direct met Benno bij mij: “Dit is de man die jij nodig hebt” – en dat was ook zo.’

Joost Burghoorn

teammanager

‘Ik ben over één voorvalletje 1.5u gecoacht. Maar het is een patroon en ik kan het meteen toepassen.’

Leon Jacobs

teammanager

NOOIT UITGELEERD

Master Practitioner

Ik ben Master Practitioner Coach EMCC/NOBCO, de hoogste accreditatie van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Ik ben lid van de Vaksectie Executive Coaching van de NOBCO. Inmiddels ben ik ook ESQA-geaccrediteerd Coach Supervisor.

Eerder rondde ik de volgende opleidingen af:

 • HBO Maatschappelijk werk
 • WO, Vrij Doctoraal Sociale Wetenschappen
 • Master Human Resource Management
 • Mediator, Onderhandelen en Mediation
 • Master NLP
 • Didactiek voor Hoger Beroepsonderwijs
Vaksectie Executive coaching NOBCO

Aandachtsgebieden

Ik coach executives en (HR-)managers op de volgende thema’s:

 • Verandering managen
 • Commitment creëren
 • Talent- en teamontwikkeling
 • Cultuur en strategie op één lijn brengen
 • (HRM-) Strategieontwikkeling

VAAK GESTELDE VRAGEN

Past Benno wel bij mij?

Wanneer je overweegt om je door een Master Executive Coach te laten coachen wil je weten wie het best bij jou past. Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen. Andere stel je natuurlijk in ons kennis­makings­gesprek.
Kun jij mij aan als coach? Durf jij mij aan te pakken?
Geen zorgen. Ik ben gewend om met executives te werken. Dat zijn doorgaans mensen met een sterke eigen mening die niet gewend zijn dat anderen de leiding over hen nemen. Dat ga ik dus ook niet doen; ik ben de loods die bij jouw schip aan boord komt. Jij blijft aan het stuur.
Ben ik veilig in jouw handen?
Ja, absoluut! Veiligheid, vertrouwen en respect liggen aan de basis van alle relaties met mijn klanten. Dat kan ook niet anders want het is een voorwaarde tot verandering. Tot groei.
Heb je snel in de gaten waar het om draait?

Ik kan je vertellen dat ik voor vele hete vuren heb gestaan. Ik heb snel door wat er bij managers, ondernemers en bestuurders speelt. Wat hen belemmert en hoe zij verder kunnen groeien. Ik kijk hierbij altijd naar de persoon én naar de organisatie.

Kan ik met jou komen tot de betere versie van mijzelf?

Een volmondig, ja! We hebben allemaal niet-productieve gedachten en patronen. Overlevingsmechanismen die ons ooit dienden maar ons nu belemmeren om het maximale uit onszelf te halen. Door deze samen te benoemen en om te zetten in productieve patronen en gedachten, zul je zien dat jij de betere versie van jezelf wordt.

Heb jij kijk op mijn business? Begrijp jij mijn branche?

Ik heb in mijn ruim 25 jaar ervaring heel wat branches voorbij zien komen met elk hun eigen, unieke uitdagingen. Daar weet ik met mijn coaching haarfijn op in te spelen. Karakterverschillen, cultuurverschillen, uiteenlopende strategische belangen… Je zult snel merken hoe prettig en zinvol het is als ik een tijdje met je mee loop.

Contactformulier

JIJ BENT AAN ZET

Als coach faciliteert Benno mensen om zélf te leren en zich te blijven ontwikkelen.

CONTACT

Gebouw Novalis
Industrieweg 9C

5262 GJ  VUGHT
Telefoon: 06 509 40 366
Email: info@bennodiederiks.nl

LINKEDIN

Nieuws, de laatste blogs en meer over Benno’s opleiding en ervaring vind je op Linkedin:

 

Linkedin Button Benno Diederiks